DAN DJEČJE RADOSTI ZA DJECU IZ OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Današnji dan 21.07.2018. (subota) u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ odvijala su se najljepša događanja. Dvorište humanitarne udruge ispunjeno pjesmom, svirkom, recitacijom uz nazočnost naše drage Mire Perić vrhunske glumice koja je uveseljavala preko 150-tero djece i isto toliko roditelja u pratnji. Neizmjerno smo zahvalni našoj dragoj Miri Perić koja je odvojila svoje slobodno vrijeme kako bi uljepšala i obradovala dječicu u socijalnoj potrebi, a na radost svih to je ona u potpunosti i uspjela.
Radost naše djece bila je velika, a bilo je tu i suza radosnica. Toliku radost naših mališana je trebalo vidjeti, doživjeti i osjetiti kako pozitivno ozračje plijeni humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“.
Da bi naša djeca uživala u darovima jer majke od svojih socijalnih primanja ne mogu tako nešto priuštiti svojoj dječici pobrinuli su se naši dragi donatori velikog plemenitog srca, a to su:
– anonimni donator E.K. iz Zagreba koji svaki mjesec pored prehrambenih proizvoda u svojoj donaciji uvijek dostavi i 200 hrenovki koje naša djeca obožavaju
– neizmjerno smo zahvalni Gradskom društvu Crvenog križa Zagreb, ravnatelju gospodinu Petru Penavi i dragom prijatelju voditelju projekata socijalnog dućana Dušku Godiću sa donacijom kako prehrambenih proizvoda, higijenskim potrepštinama, sokovima, čokoladni mussle i ostalog.
– tvrtka koja nas baš nikada ne zaboravlja „Kanaan“ iz Donjeg Miholjca sa širokom paletom čipseva raznih okusa koja dječica rado degustiraju i vole, ali obožava i starija populacija
– duboko smo iznenađeni donacijom anonimnog donatora sa 100 komada nove obuće za sve uzraste, a djeca kao i njihovi roditelji nisu sakrivali osmjeh i radost jer je svatko pronašao nešto za sebe
– donacija anonimnog donatora 300 kg sočnih, svježih i slatkih lubenica
Kako bi svi bili sretni i zadovoljni dali smo sve od sebe i lubenice smo izrezali na manje komade da svaka obitelj dobije komad slatke i sočne lubenice.
Ujedno zahvaljujemo našim dragim volonterima Stjepanu i Željku kojima nije bilo teško krenuti jučer (petak) u četiri sata ujutro kako bi dovezli donaciju na radost naše djece i obitelji u socijalnoj potrebi.
Moramo naglasiti da naši volonteri zdušno rade s puno ljubavi i nitko ne pita za radno vrijeme, a nagrada im je osmjeh na licu naših korisnika.
Neka dragi Bog blagoslovi sve donatore, dobročinitelje, drage nam prijatelje koji se nesebično odriču od sebe da bi pomogli obiteljima u socijalnoj potrebi.

U Osijeku, 21.07.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak