DAN ZA PAMĆENJE DONACIJA – ŠARENA LEPEZA PREHRAMBENIH PROIZVODA

Današnja slika ispred udruge – poduži red baka, djedova, majki sa djecom, trudnica i branitelja u redu čekaju svoj “paket života” slika govori više od tisuću riječi. Za sve nedaće nasilje, bolest, tugu i suze krivo je siromaštvo. Kako ljudi žive kako spajaju kraj s krajem o tome se ne govori.
Ovaj dan je nezaboravan, dan za pamćenje jer nam je stigla široka lepeza prehrambenih proizvoda. Bake, djedovi i ostali korisnici odmah su se uključili u istovar prehrambenih proizvoda sa radošću i veseljem jer se donirana hrana uključuje odmah u podjelu paketa. Naš stalni donator Dukat – simbol svih vrednota u njemu se krije sva ljubav i ljepota, donirao nam veću količinu jogurta. Donacije našeg Konzuma sa svojih devet poslovnica stalno pristižu, donirao nam je široku lepezu prehrambenih proizvoda, što će uveliko obradovati naše korisnike.
Kruh naš svakidašnji dar Špara Hrvatska koji nam svakodnevno stiže putem aplikacije Banka hrane, dječica i odrasli se raduju i odmah degustiraju.
Naš izuzetno dragi Velpro – Centar d.o.o. obogaćuje sa slatkišima i ostalih prehrambenih proizvoda.
Od srca Vam hvala dragi naših dobročinitelji, jer Vi ste naša svjetlost, naša radost, naša nada koja nadahnjuje naš svaki dan, sa vjerom u bolje sutra.
Neka Vas dragi Bog trajno nadahnjuje i jača.