DANAS JE IZUZETNO SRETAN DAN „RIJEKA LJUBAVI“ SLAVI SVOJ TEK OSMI ROĐENDAN

U dvorištu humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ skupilo se oko stotinjak djece i oko tristotinjak obitelji u socijalnoj potrebi radujući se poklonima i paketićima koji su samo za njih spremljeni..
Veliko iznenađenje priredila je naša sugrađanka koja se odrekla poklona za svoj rođendan i zajedno sa svojim prijateljima i rođacima osigurala 100 kg banana i 100 kg naranči, a Udruga je dodala slatkiše i napravila paketiće u vrijednosti oko 50 kn.
Rođendan su upriličile i učenice plesačice naše drage sugrađanke koje su zaplesale uz glazbu ,a potom i dijelile paketiće djeci „Rijeke ljubavi“.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ pripremila je još jedno iznenađenje svako dijete i članovi obitelji dobili su 300 svježih, sočnih i toplih krafni što su odmah s radošću degustirali.
Bila je milina i ljepota gledati zadovoljna lica naših mališana i njihovih roditelja koji su zračili ljubavlju i srećom, a ponekima je zasjala i suza radosnica u njihovim malim okicama.
Ali to nije sve Udruga je podjela 200 paketa obiteljima u socijalnoj potrebi s 14 proizvoda i na veliku radost stigle su svježi, sočni šampinjoni 115 kg donacija OPG Draženka Liović- Radić što smo popunili pakete svim članovima obitelji.
Na veliku radost svih članova obitelji a pogotovo dječice putem aplikacije doniran nam je i svježi kruh od Interspara koji naši korisnici obožavaju , a svoj doprinos dala je i pekara Lipa sa donacijom svojih pekarskih proizvoda.
Ovaj radostan dan, tek osmi rođendan neka ude priča koja će nas vezati poticati na međusobno povezivanje , poštovanje i brigu za sve koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 27.05.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak