DANAS U NAŠ VOLJENI GRAD STIGAO JE ŠLEPER KANAAN-a IZ DONJEG MIHOLJCA PUN HRSKAVOG, SVJEŽEG, UKUSNOG I KVALITETNOG ČIPSA I FLIPSA

Stižu dani sreće, veselja i radosti u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ jer svakoga dana naši dragi donatori razvesele obitelji u socijalnoj potrebi, tako i danas stigao nam je ogroman šleper našeg dragog donatora Kanaan-a iz Donjeg Miholjca sa 16 paleta široke lepeze svježeg hrskavog čipsa i flipsa na veliku radost naših korisnika, starih, umirovljenika, invalida, branitelja trudnica i djece jer svi obožavaju Kanaanov čips.

Želimo obavijestiti naše korisnike da sutra u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ obilježavamo dane „Čipsijade“.

Našem dragom donatoru tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca HGK Županijska komora Osijek dodijelila je plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje u prošloj godini.
Neizmjerno smo zahvalni Kanaan-u iz Donjeg Miholjca, direktoru uvaženom gospodinu Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravlja i prelaze s riječi na djela kako bi poboljšao kvalitetu života naših korisnika i unio radost u domove obitelji u socijalnoj potrebi.

Zahvaljujući Kanaan-u iz Donjeg Miholjca naši korisnici će u okruženju svojih obitelji uz veselje i radost grickati svježi hrskavi čips i flips.

Ovu hvalevrijednu donaciju ukomponirat ćemo u podjelu obiteljskog doručka pa sve dok zalihe traju, a one će trajati i trajati……

Kad vjerujemo i vidimo da postoje dobri ljudi koji djelima iskazuju svoju dobrotu, život postaje ljepši, jer dobrota nas povezuje i čini vječno mladima i boljim ljudima.

Dani su korizme i toplo se nadamo da će ostale tvrtke slijediti humani, plemeniti primjer našeg dragog Kanaan-a iz Donjeg Miholjca, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.

Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

I veliki i mali u redovima stoje
Čekaju satima na doručke svoje
A u njima stalno i djeca su često
Oni imaju prednost, uvijek na prvo mjesto
Jer i za njih ima grickalica slana
Što redovno stiže od dragog nam KANAAN-a

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 24.02.2021. Predsjednica udruge: Štefica Čučak