DANAS U NAŠ VOLJENI GRAD STIGAO JE ŠLEPER KANAAN-a IZ DONJEG MIHOLJCA PUN HRSKAVOG, SVJEŽEG, UKUSNOG I KVALITETNOG ČIPSA

Stižu dani sreće, veselja i radosti u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ jer svakoga dana naši dragi donatori razvesele obitelji u socijalnoj potrebi, tako i danas stigao nam je ogroman šleper našeg dragog donatora Kanaan-a iz Donjeg Miholjca sa 12 paleta široke lepeze svježeg hrskavog čipsa na veliku radost naših korisnika, starih, umirovljenika, invalida, branitelja trudnica i djece jer svi obožavaju Kanaanov čips.
Našem dragom donatoru tvrtki Kanaan iz Donjeg Miholjca HGK Županijska komora Osijek dodijelila je plaketu „Zlatna kuna“ kao najuspješnijoj tvrtki za poslovanje u prošloj godini.
Neizmjerno smo zahvalni Kanaan-u iz Donjeg Miholjca, direktoru uvaženom gospodinu Zvonku Popoviću što nas nikada ne zaboravlja i prelaze s riječi na djela kako bi poboljšao kvalitetu života naših korisnika i unio radost u domove obitelji u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujući Kanaan-u iz Donjeg Miholjca naši korisnici će u okruženju svojih obitelji uz veselje i radost grickati svježi hrskavi čips
Ovu hvalevrijednu donaciju ukomponirat ćemo u podjelu paketa života pa sve dok zalihe traju.
Kad vjerujemo i vidimo da postoje dobri ljudi koji djelima iskazuju svoju dobrotu, život postaje ljepši, jer dobrota nas povezuje i čini vječno mladima i boljim ljudima.
Toplo se nadamo da će i ostali slijediti humani, plemeniti primjer našeg dragog Kanaan-a iz Donjeg Miholjca, jer onaj tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.
I veliki i mali u redovima stoje
Čekaju satima na pakete svoje
A u njima stalno i djeca su često
Oni imaju prednost, uvijek na prvo mjesto
Jer i za njih ima grickalica slana
Što redovno stiže od dragog KANAAN-a
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 24.09.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak