DANAŠNJA VELIKA PODJELA I RADOSNA IZNENAĐENJA ZA MAJKE I DJEČICU „RIJEKE LJUBAVI“

Danas subota za mnoge dan odmora, dan kada se putuje, a naši korisnici doputovali su u „Rijeku ljubavi“oko 100 korisnika i 50 dječice.
U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ bez obzira na hladnoću slila se rijeka majki s djecom i invalida, jer je subota njihov dan, dan radostan, dan kada ispunjavamo dječje želje.
Bila je tu široka lepeza prehrambenih proizvoda od salama, meda, kruha, peciva raznih vrsta, kolača, pizza, čipsa, sokova i prekrasnih, mirisnih i sočnih jabuka što je našu dječicu izuzetno obradovalo, svako dijete moglo si je izbirati i igračku.
Naši korisnici majke s dječicom i invalidi s radošću su napustili Udrugu s punim torbama, a majke su dobile zadatak da svojim obiteljima pripreme slatki desert za ručak.
Podjela obiteljskog „jutarnjeg doručka“ nastavlja se u ponedjeljak uobičajeno od 11:00 sati pa do isteka zaliha.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi Konzumu plus d.o.o. i SPAR-u Hrvatska na bogatoj donaciji koja je unijela veliku radost i veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi.
Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi , te vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

U Osijeku, 08.02.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak