DANAŠNJA VELIKA PODJELA I RADOSNA IZNENAĐENJA ZA MAJKE I DJEČICU „RIJEKE LJUBAVI“

Danas subota za mnoge dan odmora, dan kada se putuje, a naši korisnici doputovali su u „Rijeku ljubavi “preko 100 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, invalidi i oko 50 dječice.
U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ slila se rijeka majki s djecom i invalida, jer je subota njihov dan, dan radostan, dan kada ispunjavamo dječje želje.
Bila je tu široka lepeza prehrambenih proizvoda pred istekom roka , a svako dijete moglo si je izbirati i igračku.
Veliku radost i veselje priredio je naš donator Konzum plus d.o.o., „naj-donator“ sa donacijom 6 međimurskih kokica težine oko 1,5 kg koje smo podijelili višečlanim obiteljima : M.M., D.R., A.V., I.V., E.B., i J.K.
Djeca su naša radost, naši dobročinitelji ih nikada ne zaboravljaju, a Udruga ih s radošću dočekuje i naravno s veseljem podijeli raznovrsne slatko-slane darove, a bilo je u izobilju svega od čokolada, bombona, keksa, sokova i naravno ono što najviše obožavaju salame, hrenovke i ostale suhomesnate proizvode.
Naši korisnici majke s dječicom i invalidi s radošću su napustili Udrugu s punim torbama.
Podjela obiteljskog „jutarnjeg doručka“ nastavlja se u ponedjeljak uobičajeno od 11:00 sati pa do isteka zaliha.
Zahvaljujemo našim donatorima velikog i plemenitog srca na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi Konzumu plus d.o.o., SPAR-u Hrvatska i Kanaan iz Donjeg Miholjca na bogatoj donaciji koja je unijela veliku radost i veselje u mnoge obitelji u socijalnoj potrebi.
Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi , te vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

U Osijeku, 09.02.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak