DONACIJA 33 PALETE ŠIROKE LEPEZE ČIPSA NAŠEG DRAGOG STALNOG DONATORA „KANAANA“ IZ DONJEG MIHOLJCA

Opet velika iznenađenja u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ za naše obitelji u socijalnoj potrebi kako za stariju populaciju tako i za najmlađu.
Šleper dragog donatora „Kanaana“ iz Donjeg Miholjca nositelja Plakete Zlatna kuna za najuspješnijeg poduzetnika koji na veliku radost obitelji u socijalnoj potrebi dolazi u naš Grad s punim srcem i naravno šleperom sa 33 palete široke lepeze svježeg hrskavog čipsa.
Naravno kao i uvijek humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ ovu izuzetno vrijednu donaciju podijelila je sa Udrugama koje su u socijalnoj potrebi i to:
Udruga gluhih i nagluhih OBŽ, ženski nogometni klub iz Antunovca , GDCK Darda, GDCK Valpovo, Dom za umirovljenike Osijek, Aktivni umirovljenici Osijek, Udruga umirovljenika Rokova, Udruga umirovljenika Antunovac, Socijalna samoposluga Belišće, SOS dječje selo Ladimirevci, Osječki centar za inkluziju, Dječji dom Klasje, GDCK Vukovar, Udruga Moje dijete – djeca oboljela od tumora, Centar „Ja kao i ti“ i preko 3500 članova obitelji korisnika humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“.
Želimo naglasiti da je naš dragi donator unio veliku radost u mnoge, mnoge siromašne domove, a čips je svojim šarenilom i kvalitetom preplavio naš lijep Grad.
Ruka koja dariva može mijenjati svijet, a Kanaan svojim srcem i humanošću to čini.
Neka dragi Bog blagoslovi sve djelatnike „Kanaana“ iz Donjeg Miholjca u želji da ostvare dobre poslovne rezultate.

U Osijeku, 13.11.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak