DONACIJA ANONIMNOG DONATORA 200 KG SLATKIH, SOČNIH MANDARINA

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ uvijek se prelijepa čuda događaju, a ovaj puta naš anonimni donator poklonio nam je 200 kg svježih, sočnih, slatkih mandarina.

Neka naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da su voljeni, nisu zaboravljeni i neka se raduju sladeći se mandarinama našeg anonimnog donatora koji učestalo misli na obitelji u socijalnoj potrebi, a pogotovo na našu dječicu.

Naš dragi anonimni donator želi pokazati svoju humanost i od srca obradovati i razveseliti sve one majke koje svojoj djeci ne mogu priuštiti mandarine od svojih skromnih primanja.

Donacija mandarina dijelit će se 25.10.2018. (četvrtak) u 10 sati u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi, Strossmayerova 68 isključivo djeci s obzirom na malu količinu, a udruga će upriličiti nešto slatkiša kako bi upotpunila radost naše najmlađe populacije.
Dobro uvijek ima vrijednosti u sebi, jer čineći dobro može nas samo oplemeniti, ruke koje pomažu mogu promijeniti svijet a to upravo čini naš dragi anonimni donator kojem želimo obilje Božjeg blagoslova.

U Osijeku, 24.10.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak