DONACIJA BICIKLA INTERVENTNE JEDINICE POLICIJSKE UPRAVE KARLOVAČKE „BICIKL JEDAN ZA SMIJEŠAK JEDAN“

Unatoč teškim životnim okolnostima dolaze nam vesele vijesti, radost koja nadahnjuje svaki naš dan jer zahvaljujući našim donatorima možemo usrećiti i vratiti osmijeh i radost na tužna lica naših korisnika.
Veliki humanitarni lanac u „Rijeci ljubavi“ i dalje se nastavlja na veliku radost ovoga puta za našu najmlađu populaciju.
Neizmjerno smo iznenađeni i presretni na vrijednoj donaciji bicikla dragog nam donatora naših „plavih anđela“ Interventne jedinice Policijske uprave karlovačke koja je organizirala humanitarnu akciju „Bicikl jedan za smiješak jedan“.
U akciju su se svim srcem uključili:
– službenici Interventne policije PU karlovačke
– svi službenici i službenice PU karlovačke
– djelatnici „Croatia osiguranja“ iz Karlovca,
– „Gradnja Marinković“ vl. Domagoj Marinković s donacijom 4 bicikla
– Sportska zajednica Grada Jastrebarsko sa donacijom 7 bicikla
Naši „plavi anđeli“ donirali su nam 26 bicikla od kojih su dva potpuno nova , jer su se naši donatori odrekli od sebe, skupili sredstva kupili dva bicikla koji su zajedno sa ostala 24 završili prekrasni, blještavi i svima oduzimajući dah u „Rijeci ljubavi“.
Kako bi se dječici „Rijeke ljubavi“ ostvarili dječji snovi svoju potporu dao je naš Župan Ivan Anušić, a Dom zdravlja Osijek ustupio je svoje vozilo i vozača kako bi naši korisnici osjetili dobrotu i ljubav.
U ovu donaciju protkana je neviđena dobrota, velikodušnost, ljubav, nježnost i silna želja pomoći drugom, jer ovo je izuzetna radost za naše korisnike, a naročito za najmlađu populaciju jer će mnogima biti ispunjen životni san.
Čovjek je velik koliko daje. Treba darivati od srca onim ljudima koji su u teškoj životnoj situaciji i bez pomoći.
„Biti human znači biti čovjek“.
Činite dobra djela jedni prema drugima, jer nas dobrota čini velikim, ispunjenim i sretnim ljudima.
Neka dragi Bog blagoslovi humanost naših dragih donatora i podari im obilje Božjeg blagoslova, neka čuva i pazi naše „plave anđele“.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 29.07.2021. Predsjednica udruge: Štefica Čučak