DONACIJA GOTOVE SVATOVSKE HRANE

Velika radost i iznenađenje za humanitarnu udrugu „Rijeku ljubavi“ tako i za obitelji u socijalnoj potrebi danas iako je nedjelja stigla nam je vrijedna donacija gotove hrane, vrhunski spremljena koju su donirali mladenci Tomislava i Josip, a su imali svatove u Gardensu.
Tom prigodom počastili smo 70 članova obitelji u socijalnoj potrebi obradovali su svatovskim ručkom koji za svoja skromna socijalna primanja ne bi mogli priuštiti svojim obiteljima ,a radost je bila velika jer majke sretne i presretne uspjet će dva dana upriličiti ručak .
Neizmjerno smo zahvalni dragim mladencima Tomislavi i Josipu kojima želimo puno sreće, ljubavi, zdravlja i Božji blagoslov u daljnjem braku i bračnoj zajednici.
Također neizmjerno smo zahvalni organizatorici vjenčanja uvaženoj i poštovanoj gospođi Tihani što nas nije zaboravila i upriličila ovaj hvale vrijedan poklon za obitelji u socijalnoj potrebi.
Neka dragi Bog blagoslovi humanost i dobrotu ovih mladih ljudi, a gospođi Tihani želimo izuzetno dobre poslovne rezultate u daljnjem radu Vaša „Rijeka ljubavi“.

U Osijeku, 01.07.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak