DONACIJA GOTOVI H PREHRAMBENIH PROIZVODA

Na veliku radost humanitarne udruge Rijeka ljubavi i obitelji u socijalnoj potrebi, nedjelja za mnoge je dan za odmor a za Udrugu radni dan kao i svaki drugi. Na veliko iznenađenje u 15 sati Udruga bosanskih Hrvata Prsten dopremili su u Udrugu 30 kg pečene prasetine i 12 pakovanih kolača u plastičnim kutijicama.
Našim dragim korisnicima nije smetala ni kiša ni hladnoća. Posebno smo bili iznenađeni jer su majke dovele i svoju dječicu. Na naš upit majkama zašto su dovele dječicu, dali su nam iznenađujući i topli odgovor da djeca vole humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi i vole dolaziti u Udrugu, a ljubav je obostrana.
Svi naši korisnici zajedno su se zgurali i nestrpljivo čekali da dobiju svoju donaciju pečene prasetine i kolača.
S ovom prispjelom donacijom pokrili smo oko 35 obitelji u socijalnoj potrebi, skoro svaka obitelj dobila je skoro 1 kg pečenog mesa.
Ova donacija je posebno obradovala naše majke koje su bile izuzetno sretne i zadovoljne jer će danas svojoj dječici moći priuštiti nesvakidašnji obiteljski ručak.
Veliko hvala Udruzi bosanskih Hrvata Prsten što suosjeća s obiteljima u socijalnoj potrebi i što su pokazali da nas nisu zaboravili da se naši korisnici bar na kratko osjećaju zbrinuti i voljeni
Neka dragi Bog blagoslovi njihovu dobrotu jer iz nesebičnog srca izlazi sama dobrota.

U Osijeku,27.11.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak