DONACIJA NAŠEG DRAGOG PRIJATELJA TVRTKE ŽITO d.o.o.

Stižu dani radosti i sreće, prekida se tuga u Rijeci ljubavi jer ovo veselje upriličio je naš dragi prijatelj i dobri anđeo ŽITO d.o.o. Plemenitost i humanost ove tvrtke prije svega pokazuje dobrotu koju dijele obiteljima u socijalnoj potrebi, jer pružajući ruke najugroženijima predstavljaju primjer koju bi trebale slijediti ostale tvrtke i pomoći ljudima na marginama društva. „Dobro je činiti dobro“ jer nas ono ispunjava uzajamnom radošću ljudi i utječe u more ljubavi našeg humanitarnog zajedništva.
Donacija salame Milano – Dobro 1750 kom i salame Lonzino gastro Dobro 307,71 kg obradovat će naše obitelji, pogotovo one koje imaju djecu, srednjoškolce, kako bi im mogle opskrbiti užinu za školu, ali i stariju populaciju, jer rijetko si netko od njih može priuštiti ukusne salame i proizvode. Ova iznimno bogata donacija biti će ukomponirana u pakete života.
Želimo zahvaliti našem dragom prijatelju tvrtki Žito na humanoj i plemenitoj gesti i želimo im obilje Božjeg blagoslova u poslovnom i privatnom životu.
Cijela Hrvatska u Rijeku ljubavi se slijeva, a od sreće i zahvalnosti socijala pjeva.
BUDI HUMAN – BUDI ČOVJEK, JER VJERA BEZ DJELA JE MRTVA U SEBI…