DONACIJA NAŠEG DUGOGODIŠNJEG DONATORA E.K. IZ ZAGREBA


Naš dugogodišnji izuzetno dragi donator koji nas nikada ne zaboravlja a želi ostati anoniman E.K. iz Zagreba šalje nam hvalevrijednu donaciju prehrambenih proizvoda u vrijednosti od 6.864,00 kn.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ presretna je što može podijeliti radost sa obiteljima u socijalnoj potrebi, a isto tako i sa dječicom.
Donator je mislio na sve mlade i stare , te je donirao različite prehrambene proizvode: mlijeko, kobasice, desert tortice, čokolade, hrenovke, šećer, brašno, ulje, riža, a sve kako bi poboljšao kvalitetu obitelji u socijalnoj potrebi i obogatio blagdanski stol.
Naš dragi dobročinitelj odriče se od sebe kako bi unio radost u mnoge ugrožene obitelji., da za vrijeme Božićnih blagdana znaju da nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Donacija će biti uključena u podjelu „paketa života“, a hrenovke koje naša djeca obožavaju isključivo ćemo uručiti djeci.
Ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti , a ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje , a upravo to čini naš dragi, plemeniti donator gospodin E.K. iz Zagreba.
Želimo našem dragom donatoru Čestiti Božić i sretnu Novu Godinu da ovo blagdansko vrijeme provede u sreći i ljubavi sa svojom obitelji i da postigne izuzetno dobre poslovne rezultate.

U Osijeku, 11.12.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak