DONACIJA NAŠEG DUGOGODIŠNJEG DONATORA E.K. IZ ZAGREBA

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ uvijek ima lijepih, toplih, plemenitih i humanih događanja što nas uveliko veseli jer naše obitelji u socijalnoj potrebi nisu zaboravljene.
Naš dugogodišnji izuzetno dragi donator veliki humanista koji nas nikada ne zaboravlja, a želi ostati anoniman E.K. iz Zagreba šalje nam hvalevrijednu donaciju prehrambenih proizvoda u vrijednosti od 5.747,59 kn.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ presretna je što može podijeliti radost sa obiteljima u socijalnoj potrebi, a isto tako i sa dječicom „Rijeke ljubavi“.
Donator je mislio na sve mlade i stare , te je donirao različite prehrambene proizvode kako bi poboljšao kvalitetu obitelji u socijalnoj potrebi i odriče se od sebe svakoga mjeseca kako bi unio radost u mnoge ugrožene obitelji.
Donacija će biti uključena u podjelu „paketa života“, a hrenovke koje naša djeca obožavaju isključivo ćemo uručiti djeci.
Ljubav prema potrebitima govori koliko je čovjek velik u svojoj ljudskosti , ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje , a upravo to čini naš dragi, plemeniti donator gospodin E.K. iz Zagreba.
Želimo našem dragom donatoru gospodinu E.K. iz Zagreba da postigne izuzetno dobre poslovne rezultate i neka ga čuva dragi Bog.

U Osijeku, 08.05.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak