Donacija od 8 tona slatkihi sočnih jabuka

OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Današnji je dan izuzetno sretan kako za Udrugu tako i za obitelji u socijalnoj potrebi, a vrhunac je prije svega zadovoljstvo i sreća naših najmlađih sugrađana.

Jučer, 14.09.2015. dobili smo izuzetno vrijednu donaciju našeg dragog dobročinitelja gospodina Dražena Tonkovca, načelnika općine Čepin. Ovo je njegova druga donacija gdje nam je otvorio svoje srce i svoj voćnjak. Donaciju čini 8 tona slatkihi sočnih jabuka koje je sam sa svojim djelatnicima ubrao i bez naknade osigurao prijevoz velikim šleperom do naše Udruge te pomogao i pri samom istovaru.

Podjela je tekla uz radost i veselje okupljenih građana, a ista će se nastaviti i slijedećih dana uz napomenu da ovaj izvor sočnoga voća neće presušiti u Rijeci ljubavi. Već nam u subotu 19.rujna stiže novi kontigent od 8 tona jabuka tako da građani neće oskudjevati u ovome zdravom voću, a sve zahvaljujući dobrim, humanim i plemenitim ljudima koji pomažu našim obiteljima u potrebi.

Kao i uvijek pommogi smo i udruzi slijepih, udruzi gluhih i nagluhih osoba, domovima i podružnicama umirovljenika te Društvu osoba sa intelektualnim poteškoćama, humanitarnoj udruzi Veronikin rubac i Sigurnoj kući iz Osijeka.