DONACIJA POLJOPRIVREDNOG INSTITUTA OSIJEK – ODJELA ZA VOĆARSTVO SLATKIH, SOČNIH I MIRISNIH JABUKA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Velika, lijepa i sretna događanja dešavaju se u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ za obitelji u socijalnoj potrebi, a pogotovo za našu dječicu.
Za tu veliku radost pobrinuo se Poljoprivredni institut Osijek Odjel za voćarstvo donirajući oko 500 kg slatkih, sočnih i mirisnih jabuka koje ćemo ukomponirati u podjelu 06.05.2019 (ponedjeljak) u 11:00 sati.
Molimo naše korisnike da ponesu prikladnu ambalažu kako bi mogli spakirati svu donaciju koju je pripremila „Rijeka ljubavi“, a naravno za malene uvijek ima slatkih iznenađenja.
U našem gradu još uvijek ima plemenitih i humanih ljudi koji s riječi prelaze na djela, jer bogata je ruka ona koja nesebično daruje i može promijeniti svijet na bolje, a to je naš izuzetno dragi donator Poljoprivredni institut Osijek ( Odjel za voćastvo ).
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ zajedno sa preko 3500 članova u socijalnoj potrebi, preko 600 djece i 80 branitelja želi svim djelatnicima Poljoprivrednog instituta Osijek da ostvare dobre poslovne rezultate.

U Osijeku, 03.05.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak