DONACIJA PREHRAMBENIH PROIZVODA ZA HUMANITARNU AKCIJU OD VRATA DO VRATA

U ova teška vremena čuda se dešavaju, naši dragi sugrađani skupljaju hrabrosti, empatija je jača od straha pa tako i naš sugrađanin Z.G. donirao je prehrambene proizvode 10 kg šećera, brašna, ulja i ostalih proizvoda.
Neizmjerno smo zahvalni našem dragom sugrađaninu koji je skupio hrabrosti i dovezao donaciju, ali apeliramo na sve „OSTANITE DOMA“.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u velikoj potrebi je za brašnom i mlijekom, ako netko želi i ima mogućnosti donirati neka nam se javi pa će naši volonteri doći po donaciju, zaštitite sebe i svoje obitelji i ostanite u svojim domovima.
Velika hvala našem dragom sugrađaninu i ostalim donatorima koji su se uključili u ovaj veliki humanitarni lanac dobrote, jer borimo se protiv koronavirusa a isto tako i protiv siromaštva, jer iz svega toga postajemo jači, čvršći, puni ljubavi uz Božji blagoslov.
Svim dragim donatorima, humanim , plemenitim ljudima s velikom empatijom koji su se uključili u ovu humanu akciju kao i našim korisnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 27.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak