DONACIJA ŠIROKE LEPEZE MLIJEČNIH PROIZVODA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Svakodnevna velika čuda na radost obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito dječice upriličio je naš izuzetno dragi donator velikog plemenitog srca koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja Dukat mliječne industrije Zagreb koji nam šalje široku lepezu mliječnih proizvoda.
Ova hvale vrijedna donacija obradovat će i razveseliti stare, invalide, bolesne, umirovljenike, trudnice, a pogotovo našu najmlađu populaciju koja obožavaju Dukatove proizvode.
Donaciju Dukat mliječne industrije Zagreb ukomponirat ćemo u podjelu „paketa života“ za mjesec prosinac koja počinje sutra /srijeda/ 18.12.2019. godine u 10:00 sati
Naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb unijeti će radost i veselje u mnoge obitelji i biti će to dan za pamćenje jer nastavlja se čarolija božićnog darivanja.
Našem dragom donatoru Dukat mliječnoj industriji Zagreb i svim njegovim djelatnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova.
Život je dar Božji, činimo dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.
Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima!
Donaciju opet Dukat daje da nam osmijeh duže traje
Sva su lica radosna, vesela i nasmijana Hvala Vam gospodine Fontana

U Osijeku, 17.12.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak