DONACIJA ŠIROKE LEPEZE PROIZVODA TVRTKE AWT INTERNATIONAL D.O.O. ZAGREB

Veliki izuzetno lijep, veseo događaj već je započeo u ranim jutarnjim satima oko 7 sati kada je u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ stigao kamion AWT International d.o.o. iz Zagreba.
Kamion je bio pun široke lepeze igračaka, školskog pribora, higijenskih potrepština i slatkiša za svakoga po nešto, a izuzetno nas raduje što će naše djevojčice razveseliti barbike koje majke od svojih skromnih primanja ne mogu priuštiti svojoj dječici.
AWT International d.o.o. je želio da za blagdanske dane svakome vrati osmjeh na lice, a njihova donacija biti će ukomponirana u podjelu dječjih paketa, koja će biti 22.12.2018. godine u Esseker centru.
Neizmjerno smo zahvalni AWT Internacional d.o.o. i gospodinu produkt menadžeru Marku Lapaine što su odvojili od sebe i otvorili svoje srce kako bi obradovali dječicu iz siromašnih obitelji.
Zahvaljujemo u ime humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“, 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi i preko 600 djece na ovoj vrlo vrijednoj donaciji i želimo im čestit Božić, te da ga provedu u miru i ljubavi sa svojim najmilijima, te Sretnu i uspješnu Novu godinu i da ostvare dobre poslovne rezultate.
Ruka koja daruje može mijenjati svijet na bolje, a upravo to čini tvrtka AWT International d.o.o. koja svojim djelima stvara bolji život za socijalno ugrožene građane, a slika govori više od riječi.
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 20.12.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak