DONACIJA SVJEŽEG I MIRISNOG KRUHA OD SPAR-a HRVATSKA

Unatoč teškim životnim okolnostima divna čuda ipak se događaju u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ , a na radost naših obitelji u socijalnoj potrebi. Naš dragi donator SPAR Hrvatska donirao nam je putem aplikacije veću količinu svježeg i mirisnog kruha. Naši korisnici saznavši za donaciju već ujutro stvaraju red čekajući kruh od našeg dragog donatora SPAR-a Hrvatska. Pa smo presretni jer je za 35 obitelji osiguran kruh za par dana što uveliko pomaže u poboljšanju kvalitete života za naše obitelji u socijalnoj potrebi.
Za sada je SPAR Hrvatska jedini trgovački lanac koji se uključio u donaciju putem aplikacije i redovito nam donira kruh.
Želimo vjerovati da će se ubrzo proširiti na ostale prehrambene proizvode što bi uveliko poboljšalo kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujemo trgovačkom lancu SPAR Hrvatska i izuzetno humanom predsjedniku Uprave SPAR Hrvatska gospodinu Helmutu Fenzl na pokazanom suosjećaju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet na bolje.

U Osijeku, 08.06.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak