DONACIJE NAŠIH STALNIH DONATORA I PODJELA OBITELJSKOG JUTARNJEG DORUČKA

Veliku radost i veselje upriličili su nam naši stalni donatori koji nam šalju svakodnevno vrijedne i raznolike donacije prehrambenih proizvoda pred istekom roka, a to su:
– Konzum plus d.o.o. sa svojih 9 poslovnica proglašen „naj-donatorom“
– SPAR Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni i svježi kruh i krušne pripravke i proglašen je za najboljeg trgovca u sklopu nagrade „Zlatna košarica“
Velika hvala našim dragim dobročiniteljima koji su nam i danas omogućili da usrećimo i obradujemo preko 100 obitelji odnosno oko 300 članova obitelji u socijalnoj potrebi s donacijom hrane pred istekom roka.
Sve veći broj je korisnika koji čekaju na obiteljski “jutarnji doručak”, da bi sve podmirili nemamo dovoljno hrane, a siromaštvo je u porastu.
Upozoravamo i molimo institucije koje primaju hranu pred istekom roka da brinu o potrebitima, jer nas zanima gdje ta hrana završava dok stari i bolesni u neimaštini čekaju na bar jedan obrok dnevno.
Nije Bog stvorio siromaštvo već ljudska pohlepa, ali na sreću čovjek snuje a Bog odlučuje.
Radujemo se što možemo pomoći našim korisnicima da iz Udruge odlaze s osmijehom na licu znajući da su voljeni i da nisu zaboravljeni.
Našim dragim donatorima želimo puno novih poslovnih uspjeha i raduje nas što s riječi prelaze na djela, a čineći dobro unose radost, veselje i sreću u domove obitelji u socijalnoj potrebi.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 10.06.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak