DONATORSKA IZNENAĐENJA I ČUDA U HUMANITARNOJ UDRUZI „RIJEKA LJUBAVI“

Kao što je humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ obznanila stižu nam dani radosti da ublaže tugu na licima naših dragih korisnika, jer naši donatori s riječi prelaze na djela.
Velika radost i veselje nadahnjuju nas svaki dan na nove pothvate s kojim možemo učiniti nešto lijepo, usrećiti obitelji u potrebi i vratiti im osmijeh i radost na lica iako su u karanteni.
U ova teška vremena naši dragi donatori Saponia d.d. osječka kemijska industrija i Kandit d.o.o. iz Osijeka donirali su nam vrlo vrijednu donaciju kako bi obradovali i uljepšali bar malo živote naših obitelji u socijalnoj potrebi.
Tom prigodom Saponia d.d. Osijek donirala nam je deterdžent za rublje Bioaktiv od 2.1 kg i deterdžent Likvi za pranje suđa.
Na veliku radost dječice „Rijeke ljubavi“ Kandit d.o.o. iz Osijeka poslao nam je široku lepezu slatkiša koje ćemo upriličiti u podjelu Uskrsnih paketića svakako od vrata do vrata.
Naši donatori, dobročinitelji dali su nam obećanje da će korisnicima humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ donirati veću količinu prehrambenih proizvoda, a odnosi se na donaciju pred blagdane.
U pripremi je naš „KONVOJ“ od pet vozila koji će ponovno obići sve Gradske četvrti uz veliku pažnju i suosjećaj kako bi uljepšali svim korisnicima najveći kršćanski blagdan Uskrs.
Želimo živjeti u humanijem i pravednijem društvu i samo o nama ovisi hoće li siromašna djeca postati siromašniji roditelji još siromašnije djece.
Želimo svima blagoslovljen i radostan Uskrs, a cilj našeg života treba biti ljubav.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 31.03.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak