Donirana hrana obiteljima u socijalnoj potrebi

SAM_5087

Na veliku radost „Rijeke ljubavi“ i socijalno ugroženih obitelji , hvala dragom Bogu, naš „APEL“ upućen građanima da prilikom slavlja, hranu ne bace nego doniraju obiteljima u socijalnoj potrebi djelomično je realiziran.

Želimo podići svijest naših građana, lokalne zajednice, brojnih hotela zvučnih imena i restorana te svih ostalih koji se bave proizvodnjom gotovih prehrambenih proizvoda da ostatke nekonzumirane hrane ne bacaju nego da ih doniraju Udruzi.Iste će volonteri Rijeke ljubavi preuzeti i dostaviti u kratkom vremenu ugroženim obiteljima. Naš dobročinitelj, vlasnik svečane Dvorane „Kristal“ i čovjek koji suosjeća i pomaže bližnjima u potrebi gospodin Luka Holjevac uz suglasnost mladenaca , donirao jeveć po drugi puta prehrambene proizvode koji nisu bili konzumirani ( oko 20 kg.mesnih pripravaka, priloga ali i slatkog deserta).

Učinimo sve da kontejneri služe za ono što su i namjenjeni – odlaganje smeća, a ne da članovi obitelji u potrebi iz njih skupljaju hranu kako bi osigurali bar jedan obrok dnevno.

Bio je to jedan od najsretnijih vikenda, nedjelja,/ 10.07.2016 / pun radosti i iznenađenja . Bez obzira na visoku temperaturu došlo je 25 obitelji,a neke majke u pratnji svoje dječice ,veselje i emocije su ih preplavile,a najmlađi su odmah konzumirali ukusne kolačiće i radosti nije nedostajalo. Obitelji sretni, zadovoljni ,sa širokim osmjehom i punim torbama napuštali su Udrugu.

Važno je da oni koji su u mogućnosti, nad vapajem bespomoćnih i gladnih sugrađana, pokažu svoju humanost i otvore svoja plemenita srca. „Dobro se uvijek dobrim vraća !“..naš je moto.

Velika hvala gospodinu Holjevcu, svim djelatnicima svečane Dvorane „Kristal“ , a mladencima puno sreće u životu uz Božji blagoslov !