DRUGI DAN PODJELE “PAKETA ŽIVOTA” ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI ZA MJESEC SIJEČANJ 2019.


Danas, u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ drugi dan podjele 3500 paketa života za obitelji u socijalnoj potrebi i već u jutarnjim satima stvorila se kolona korisnika u socijalnoj potrebi. Bilo je tu majki s djecom, invalida, trudnica, umirovljenika koji su na hladnoći i snijegu koji je neumorno padao strpljivo čekali svoj paket života.

Presretni smo i radujemo se svakom nasmijanom licu jer majke se zadovoljno vraćaju svojim obiteljima s punim torbama.
Nažalost ne možemo sve podmiriti jer iz dana u dan rastu potrebe naših građana. Toplo se nadamo da će doći bolji dani, neophodna su radna mjesta do kojih naši korisnici teško dolaze, a dio korisnika kao što su trudnice, invalidi ne mogu raditi teške poslove.

Usporedo sa podjelom paketa života danas smo našim starim, nemoćnim i bolesnim korisnicima vozili pakete u njihove domove, jer većina njih da im se ne doprema hrana ne znamo kako bi završili.
Zahvaljujemo se našim dragim donatorima, dobročiniteljima plemenitog srca koji ne okreću glave od obitelji u socijalnoj potrebi nego pružaju pomoć prema svojim mogućnostima, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet, pa učinimo to zajedno!

Udruga će bez obzira na hladnoću i vremenske prilike kao i svakoga mjeseca vršiti podjelu paketa života svakoga radnog dana od 10 do 13:30 sati do kraja mjeseca.

U Osijeku, 23.01.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak