EPIDEMJA SIROMAŠTVA SE ŠIRI, GLAD KUCA I NA VAŠA VRATA

Dragi naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi, dragi donatori i svi dobri ljudi plemenita srca koji ste nam bili potpora u tuzi, bolu i suzama želim Vam naglasiti da sam sam umorna, srce otkazuje , a kad mene više ne bude dajem sve od sebe da ne budete zaboravljeni i napušteni.
Trudim se da naš župan gospodin Ivan Anušić i gradonačelnik gospodin Ivan Radić nastave brinuti o obiteljima u socijalnoj potrebi, jer nije Bog stvorio siromaštvo već ljudska pohlepa.
Kriza testira humanost društva i prioritete koje biramo. Želimo živjeti u humanijem i pravednijem društvu, a obitelji koje žive u socijalnoj potrebi moraju biti prvi na listi prioriteta čitavog sustava kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Treba oplemenjivati ovaj svijet, jer čemu sva dobra ovoga svijeta bez ljubavi, bez srca koje kuca iskrenom toplinom za drugog čovjeka.
Naš župan dao je punu potporu i podršku uz obećanje da će ovih dana zajedno sa gradonačelnikom Ivanom Radićem posjetiti Udrugu, te pokazati i dokazati da će doći do korjenitih promjena jer želimo bolji život svima, a ne samo………….
U očekivanju posjete znajte da niste zaboravljeni i da mjesta ima za sve u lijepoj našoj domovini.
Nadamo se da će jednoga dana patnji doći kraj i da ćemo imati zemlju bez gladi, zemlju mira i ljubavi u kojoj ćemo jedni druge voljeti, a do tada će „Rijeka ljubavi“ teći i teći pored Drave – Dunava do kraja svijeta i pričati o dobrim ljudima okupljenih oko jednog jedinog cilja „pomoći onima kojima je to najpotrebnije“.
U Osijeku, 05.07.2022.
Predsjednica Udruge: Štefica Čučak