FINANCIJSKA POTPORA OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE HUMANITARNOJ UDRUZI “RIJEKA LJUBAVI”

Stigli su nam radosni dani, dani puni veselja konačno smo dočekali nebesko sunce nade koje je obasjalo sve naše korisnike. Naša Osječko-baranjska županija na čelu sa uvaženim izuzetno cijenjenim i poštovanim županom gospodinom Ivanom Anušićem daje svoj veliki doprinos kako bi poboljšali kvalitetu života naših građana koji žive u siromaštvu.

Dana 05.05.2021. godine na našu veliku radost i neizmjernu zahvalnost potpisali smo ugovor o dodjeli 30.000, kn, a odnosi se na projekt „Humanost na djelu za socijalu cijelu“ iz proračuna Županije Osječko-baranjske, a sredstva su strogo namjenska za nabavku prehrambenih proizvoda.

Duboku zahvalnost izražavaju svih 3500 članova obitelji u socijalnoj potrebi humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ , volonteri i predsjednica Štefica Čučak našoj Županiji i uvaženom Županu uz želju da nastave uspješan rad za našu lijepu Slavoniju i domovinu Hrvatsku. Neka dragi Bog nadahnjuje svojom snagom našu Županiju Osječko-baranjsku na čelu sa gospodinom Ivanom Anušićem da nastave svoju viziju korjenitih promjena koje su u tijeku u cijeloj lijepoj našoj Slavoniji.
Naša Domovina ima toliko dobrih, humanih, plemenitih i izuzetno vrijednih ljudi da zajedno možemo činiti čuda i srcem i dušom za svoje sugrađane.

Rijeka ljubavi teče i teče pored Drave – Dunava do kraja svijeta i priča priču o dobrim ljudima okupljenim oko jednog jedinog cilja „pomoći onima kojima je to najpotrebnije“.

O DA ! DA !

Nije to sve, velika iznenađenja radosti se nastavljaju u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ vratit će se veselje, sreća i osmijeh na lica naših korisnika, a kontejneri i prosjaci po našim lijepim ulicama odlaze u prošlost.
Izvješće o ovim novim lijepim događanjima uskoro slijedi.

U Osijeku, 06.05.2021.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak