HODANJEM DO ZDRAVLJA

Dragi naši korisnici pozivamo Vas da se priključite u aktivnosti “Hodanjem do zdravlja” koje provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo u subotu 22.09.2018. u 10,00 sati ispred pješačkog mosta s desne strane Drave.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije provodi aktivnosti projekta „Živjeti zdravo“. U okviru projekta provest će se aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“.
Aktivnost „Hodanjem do zdravlja“ namijenjena je građanima svih dobnih skupina, a koju će voditi stručna osoba prof Ivan Matančić, te ujedno educirati učesnike o važnosti redovite tjelesne aktivnosti, o načinima pravilnog hodanja i prikazati vježbe koje je poželjno napraviti prije početka hodanja.
Javnozdravstvenom akcijom „Hodanjem do zdravlja“ želi se osvijestiti građane o važnosti hodanja kao jednog od najučinkovitijih i zdravstveno najpoželjnijih oblika tjelesne aktivnost.
Nakon što je projekt predstavljen u svibnju 2018. u Osječko-baranjskoj županiji, a nakon ljetne stanke od rujna mjeseca kreće se sa aktivnosti „Hodanjem do zdravlja“ i to u subotu 22.09.2018. od 10 sati, mjesto okupljanja je ispred pješačkog mosta s desne strane Drave.
Aktivnost „Hodanjem do zdravlja“ provoditi će se kontinuirano jednom tjedno u zavisnosti od vremenskih prilika.
Pozivamo vas da se uključite u aktivnost u sklopu projekta „Živjeti zdravo“!
Uz prikladnu opremu za hodanje, učinite nešto dobro za svoje zdravlje – hodajte s nama!
Vidimo se!