Humanitarna udruga Rijeka ljubavi je obradovala preko 900 obitelji sa 3600 članova

Humanitarna udruga ‘Rijeka ljubavi’, u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb grada, koji su pri svakoj podjeli bili nazočni, povodom predstojećih božićnih blagdana obiteljima u socijalnoj potrebi podijelila je preko 900 paketa prehrambenih proizvoda, što za mnoge naše građane život znači.

Ministarstvo socijalne politike i mladih financiralo je troškove za 130 obitelji, iz projekta ‘Od pomoći Vaše, za bolje sutra naše’, što je u mnogome poboljšalo kvalitetu života naših sugrađana. Udruga je uz pomoć naših donatora, dobročinitelja pokrila 670 obitelji sa socijalnim iskaznicama.

Danas, 21.12.2015., podijelili smo obiteljima u potrebi, samo s osobnim iskaznicama, preko 100 paketa, a sve u želji da nitko, tko danas dođe, predstojeće blagdane ne dočeka gladan. U ranim jutarnjim satima, u dvorištu Udruge, skupio se veliki broj naših sugrađana, a ni hladnoća im nije smetala. Napustili su Udrugu sa širokim osmjehom, jer su uz ‘paket života’, dobili i kašetu voća.

Za ostvarenje naših želja, svoj doprinos dali su: tvrtka koja nas godinama prati; gospodin Branko Ostović, koji sudjeluje u svim našim humanitarnim akcijama; Crveni križ, Grad Osijek i Rijeka ljubavi sa 70 volontera u humanitarnoj akciji prikupljanja prehrambenih proizvoda; Lions club Mursa Osijek; odvjetnički ured i djelatnici; Tim Kabel d.o.o.; Karolina d.o.o.; Saponia d.d.; AsCommerce d.o.o.; Merkur osiguranje; medicina rada dr. Špiranović; Kanaan d.o.o.; Pliva Zagreb d.d.; 8 osnovnih i srednjih škola grada Osijeka i mnogi, mnogi sugrađani i prijatelji naše udruge.
Povodom Božića, blagdana ljubavi i mira, upućujemo Vam najiskrenije čestitke, da ih provedete u okruženju svojih najmilijih….Rijeka ljubavi

sb