HUMANITARNA UDRUGA ”RIJEKA LJUBAVI” NASTAVLJA SA PODJELOM ”PAKETA ŽIVOTA” TE DIJELI BILJEŽNICE ZA OBITELJI SA ŠKOLARCIMA

I danas, u utorak, 23. kolovoza 2022. nastavljamo sa podjelom ”paketa života” za obitelji u socijalnoj potrebi. Nažalost, dugačak red korisnika koji čekaju na svoj paket samo dokazuje žalosnu činjenicu kako ni gradske institucije, a ni osječki građani, ne poduzimaju ništa kako bi pomogli onima u potrebi. Ne smijemo dozvoliti da kriza morala i humanosti testira kvalitetu života malog čovjeka, jer želimo živjeti u humanijem društvu gdje obitelji u socijalnoj potrebi moraju biti PRVI NA LISTI PRIORITETA ČITAVOG SUSTAVA.
Također smo započeli i sa podjelom bilježnica za školarce. Zaista se nadamo da su dječica napustila udrugu sa osmijehom na licu, jer smo mi s velikom radošću i punoga srca podijelili bilježnice i slatkiše našim školarcima. Ostatak bilježnica ćemo podijeliti sutra paralelno sa podjelom ”paketa života”. Ostale informacije možete pronaći na prethodnoj objavi pod nazivom: ”JAVNA OBJAVA: OBAVIJEST SVIM OBITELJIMA SA ŠKOLARCIMA”.
Sve naše sugrađane ljubazno molimo za donaciju bilo prehrambenih proizvoda, bilo školskoga pribora!
Svim obiteljima u socijalnoj potrebi odajemo priznanje što uspijevaju preživjeti!
BUDI HUMAN, BUDI ČOVJEK!
Predsjednica udruge: Štefica Čučak