HUMANITARNA UDRUGA RIJEKA LJUBAVI OBILJEŽILA 8.OŽUJAK MEĐUNARODNI DAN ŽENA NA GLAVNOM OSJEČKOM TRGU

Povodom Međunarodnog dana žena 8.ožujka humanitarna udruga Rijeka ljubavi je danas na Trgu Ante Starčevića u Osijeku u prijepodnevnim satima na radost naših žena dijelila prigodne poklone ( kavu, šalicu, kilogram šećera i litru mlijeka), a za naše najmlađe sugrađane osigurali smo i slatke krafne.Iako to nismo najavili iznenadili smo prisutne ( skupilo se oko 500-tinjak naših sugrađanki) i dijelili litru ulja, kanticu domaće masti , pakovanje jaja i kuhanu hamburger slaninu.

Tom prilikom smo slatkim poklonom darivali višečlanu obitelj odnosno majku sa više djece i jednu obitelj sa invalidnim djetetom , a kojeg je donirala mlada obitelj Tomić iz Osijeka , trenutno na privremenom radu u Njemačkoj. Od političara bila je prisutna samo kandidatkija za buduću gradonačelnicu Grada Osijeka književnica gđa. Ivana Šojat Kuči koja je prisutnima čestitala Dan žena.

Izuzetno nam je zadovoljstvo što su nam se u ovoj prigodnoj akciji priključti i naši imladi amabasadori humanosti : student Mario Dujmović sa Ekonomskog fakulteta i učenice Ekonomske škole iz Osijeka koji su pomogli našim članovima i volonterima oko uređenja štanda Rijeke ljubavi, sudjelovali kod podjele poklona našim slavljenicama, te darivali slasnim krafnama i čokoladicama prisutnu djecu…. predsjednica udruge: Štefica Čučak