HUMANITARNA UDRUGA „RIJEKA LJUBAVI“ POVODOM NAJVEĆEG KRŠĆANSKOG BLAGDANA USKRSA DIJELIT ĆE 400 SLATKO-SLANIH PAKETIĆA ZA DJECU IZ OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Korizma je razdoblje pokore i odricanja, vjernici su pozvani postiti, moliti, činiti što više milosrdnih djela. Svi su dakle pozvani da u korizmi nešto posebno naprave za svoje bližnje koji su u potrebi. Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i korisnika obitelji u socijalnoj potrebi, a naročito naših najmlađih uz pomoć naših dragih, plemenitih donatora Muller Trgovina Zagreb Avenue mall Poslovnica 4966,Trg Ante starčevića bb Poslovnica 5065, Portanova Poslovnica 4978, Kandit d.o.o. Osijek, Velpro d.o.o. Osijek, Kannan iz Donjeg Miholjca, Sjeme d.o.o. iz Splita i njihovog poslovnog partnera iz Nizozemske tvrtke HZPC Holland BV, AB Jouere uspjeli smo složiti 400 slatko-slanih paketića za Uskrs.
Nažalost nismo u mogućnosti pokriti svih 600-na djece koje imamo u evidenciji, šaljemo poruke i tko se ne odazove neće mu biti uručen paket.
Podjela paketića biti će 18.03.2018. u mjesnoj zajednici na Vijencu Ivana Meštrovića preko puta Zavoda za zapošljavanje od 10 sati do 12 sati uz prigodan program plesnog studia Wings gospođe Anje Kadoić.
Naglašavamo da će paketiće primiti samo prisutna djeca, a paketiće koji ostanu nakon podjele donirat ćemo dječjem domu.
Kako smo obećali uz naše dobročinitelje, velikog plemenitog srca na dječjim obrazima, nosićima i ručicama ostajat će odrazi slatkih čokoladnih deserta, a dječica će biti presretna jer je izbor velik.
Radujemo se Vašem dolasku.

U Osijeku, 13.03.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak