HUMANITARNA UDRUGA „RIJEKA LJUBAVI“ POVODOM NAJVEĆEG KRŠĆANSKOG BLAGDANA USKRSA PODJELILA 400 SLATKO-SLANIH PAKETIĆA ZA DJECU IZ OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas 18. ožujka 2018. (nedjelja) na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi, a naročito naših najmlađih korisnika podijeljeni su slatko-slani paketići povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa. Nažalost veliki broj djece nije uspio dobiti paketiće jer Udruga u svojoj evidenciji ima 600 djece a uspjeli smo složiti 400 paketa. Paket je sadržavao različite čokoladne deserte, nove igračke, kekse, knjige i ostalo. Da bi mogli obradovati naše mališane pomogli su nam naši dragi stalni donatori Muller Trgovina Zagreb Avenue mall Poslovnica 4966,Trg Ante starčevića bb Poslovnica 5065, Portanova Poslovnica 4978, Kandit d.o.o. Osijek, Velpro d.o.o. Osijek, Kannan iz Donjeg Miholjca, Sjeme d.o.o. iz Splita i njihov poslovni partner iz Nizozemske tvrtke HZPC Holland BV, AB Jouere .

Unijeli su veliku radost i vratili osmijeh na dječja lica i njihova srca ispunili toplinom. Korizma je razdoblje pokore i odricanja, vjernici su pozvani postiti, moliti, činiti što više milosrdnih djela. Svi su dakle pozvani da u korizmi nešto posebno naprave za svoje bližnje koji su u potrebi, a naši donatori su prepoznali potrebe Udruge i naših korisnika te uljepšali najveći kršćanski blagdan Uskrs kako bi ga naši korisnici proveli sa srećom, radošću i ljubavlju u miru sa svojom obitelji .
U podjelu su se uključili studenti Pravnog fakulteta iz Osijeka Stjepan I karlo koji inače surađuju i pomažu Udruzi.
Bogati zabavni program priredila je plesna skupina Wings s Anjom Kadoić, a Udruga je uručila Zahvalnicu .
Domagoj Krčelić je odsvirao na tamburici pjesmicu kojoj su se priključila i ostala dječica pjevajući, a Udruga mu je uručila sintisajzer donaciju našeg volontera M.N.
Dvorana je bila prepuna nije mogla ni prihvatiti sve korisnike, orili su se veseli dječiji glasići, mnogi su odmah otvarali svoje paketiće i sladili se čokoladicama.
Kako smo obećali uz naše dobročinitelje, velikog plemenitog srca na dječjim obrazima, nosićima i ručicama vidjeli su se odrazi slatkih čokoladnih deserta, a dječica su zadovoljno punih ručica napustili mjesni odbor na Vjencu Ivana Meštrovića.

U Osijeku, 18.03.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak