HUMANITARNA UDRUGA „RIJEKA LJUBAVI ZAVRŠILA JE SA PODJELOM „PAKETA ŽIVOTA“

Danas je završila podjela „Paketa života“,i nadamo se da smo u ovim teškim vremenima barem malo pomogli našim korisnicima koji se svakodnevno bore protiv neimaštine i siromaštva.Kao i uvijek naša misija je da se svaki dan borimo za sve one koji su u socijalnoj potrebi.
Podjela „OBITELJSKOG DORUČKA“ započet će u četvrtak, 01.09.2022. 0d devet do deset sati.
I danas smo usrećili jednu obitelj sa troje djece ,koji jako vole mlijeko,te smo im ovim činom izmamili osmijeh na lice.
Stižu dani radosti, pošiljka slatkih i sočnih plavih šljiva dolazi nam iz ŠIROKOG POLJA od „OPG TOKIĆ TEREZIJA“,za obitelji u socijalnoj potrebi na radost djece i svih onih koji vole šljive, a majke obavezno spremaju knedle i bit će to „KNEDL DAN“.
Od srca smo zahvalni ovim plemenitim ljudima velikog srca koji svake godine nesebično odvajaju od sebe kako bi pomogli onima u potrebi.
Cijela se Hrvatska u grad ljubavi slijeva,
a od sreće i zahvalnosti Slavonija pjeva.
Rijeka ljubavi teče i teče pored Drave-Dunava do kraja svijeta i prića o dobrim ljudima koji su okupljeni oko jednog jedinog cilja „pomoći onima kojima je to najpotrebnije“
Neka dragi Blagoslovivašu dobrotu i suosječanje prema obiteljima u socijalnoj potrebi da se barem na kratko osjećaju zbrinutim i voljenim.
BUDI HUMAN,BUDI ČOVJEK
Predsjednica udruge: Štefica Čućak