Humanitarna utakmica na nogometnom igralištu Antunovac

Dana 28. svibnja u 18 sati organizirana je humanitarna utakmica između ŽVNK Osijek i VNK Antunovac. Ovaj način humanosti postaje tradicija ,jer i 2015 god.u svibnju na istom mjestu i vremenu odmjerili su svoje snage gore navedene ekipe. Ovaj put podijeljeni su i pehari,a pobijedila je humanost ! Utakmica je završila sa rezultatom 4 : 4 .

Želimo se zahvaliti našem dožupanu Osječko -baranjske Županije gospodinu Draganu Vulinu, u pratnji sa gospodina Karalićem .Svojim dolaskom uveličali su ovaj događaj i uručili nam za socijalnu samoposlugu donaciju prehrambenih proizvoda. Zahvalni smo i našim dragim domaćinima, mještanima Antunovca, velečasniku i igračima na iskazanoj ljubavi prema bližnjima. Bio je to lanac dobrote koji se osjetio na svakom koraku.

Velika hvala trgovačkom uslužnom obrtu „Dupin“ jug 2 iz Osijeka koji su dali su sve od sebe kako bi svi dragi posjetitelji dobili tople langošice dok im je udruga Rijeka ljubavi za osvježenje na vručih 31 stupnjeva ponudila sokove.

Dvije obitelji u socijalnoj potrebi : samohrani otac Štefanko Davor sa sedmero djece i obitelj Pavošević sa petero djece dobili su prehrambene i higijenske potrebštine a djeca i slatko-slane pakete..

Humanitarna akcija je u cijelosti uspjela , kombi DVD vatrogasnog društva Antunovac dobro je popunjen pa tako i police socijalne samoposluge u vrijednosti od 2.185,00 kn. Velika hvala za ovu dobrotu,jer pomažući bližnjima u potrebi govori koliko su veliki u svojoj ljudskosti i od takvih ljudi živi ovaj svijet!

Osijek, 28.05.2016. Predsjednica Udruge: Štefica Čučak