HVALEVRIJEDNA REPORTAŽA NOVA TV

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ zahvaljuje na hvalevrijednoj reportaži NOVA TV koja se odnosila na podjelu „paketa života“ za mjesec kolovoz 2019. i podjelu 100 slatko-slanih paketića dječici „Rijeke ljubavi“ dana 20.08.2019.
Tom prigodom nekolicina dječice dala je izjavu o vrijednoj donaciji, a na upit novinarke da li je ikada bio na moru petogodišnji dječak naš mali Gabrijel odgovorio je da more nije nikada vidio i da bi želio kao i njegova dva brata okupati se u našem lijepom plavom moru.
Nakon reportaže koju je vidjela naša javnost javila nam se izuzetno draga osoba iz Pridraga kod Zadra gospođa Petra Puh i ponudila svoj apartman na korištenje obitelji malog Gabrijela.
Bila su upitna sredstva za prijevoz tamo i nazad , te prehrana. Uspjeli smo pokriti troškove prijevoza do Zadra, ali na žalost nismo mogli sve troškove za povratak . Udruga je naravno osigurala sve prehrambene proizvode obitelji malenog Gabrijela.
Za financijsku potporu potrudili su se i odrekli se od sebe kako bi usrećili malenog Gabrijela i ostvarili mu djetinje snove naši donatori velikog plemenitog srca:
– Domagoj Č.
– Mirela Š.
– Tvrtka ADVARTIX d.o.o.
– Aida Radits
– A.M. iz Osijeka
Zahvaljujući reportaži NOVA TV i dobrim ljudima koji su pokazali svoju socijalnu osjetljivost velika želja malenog Gabrijela se ostvarila.
Gabrijelu i njegovoj obitelji želimo toplo more sa puno kupanja i sretnih trenutaka koje će dugo pamtiti.
Ovim putem zahvaljujemo se i našim medijima koji prate rad humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ i svojim divnim reportažama pokazuju stvarnost našoj svekolikoj javnosti.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 27.08.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak