Izuzetno hvale vrijedne reportaže POTRAGA

Humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi povodom izuzetno hvale vrijedne reportaže POTRAGA posjetila nas je ekipa RTL-a kako bi upoznali javnost o daljnjim događanjima i aktivnostima naše Udruge.
Pozvani su i učesnici reportaže POTRAGA Danijela Gilišek, Emanuela Bainhard i Zlatko Budimčić, a kod Ljiljane Nađ bili smo u stanu gdje se užurbano obavlja adaptacija.
Na upit po završenim razgovorima predsjednica Udruge Štefica Čučak pred svima je upitala nazočnu djecu neka biraju što žele.
Ono što nas je iznenadilo pored svih slatkiša djeca su se bez razmišljanja odlučili na kobasicu.
U naručju majke Emanuele malena od godinu dana koja još ne zna ni govoriti izrazila je svoju želju za koju se znala izboriti uz vrisak „njam, njam“. U svoje male ručice primila je kobasicu i pokušavala je gristi iako je bila u vakumiranom pakovanju. Otvorili smo joj kobasicu i ona je sa osmjehom na licu pokušavala odgristi koji komadić. Slike govore više od riječi
Molimo drage plemenite donatore da osim mlijeka i ostalih prehrambenih proizvoda, a prema svojim mogućnostima doniraju hrenovke ili pučke kobasice za naše najmlađe korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujemo na razumijevanju i očekujemo s uvažavanjem i poštovanjem Vaše donacije.

U Osijeku, 22.11.2017.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak