IZUZETNO VRIJEDNA DONACIJA MINI MLJEKARE – VERONIKA D.O.O. IZ DESINIĆA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Danas je u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ presretan i radostan dan jer nam je stigla vrijedna donacija zahvaljujući Ministarstvu poljoprivrede koje nam je putem IT sustava uputilo donaciju Mini mljekare- Veronika iz Desinića kao mjeru otkupa mliječnih proizvoda za vrijeme pandemije COVID-19.
Mini mljekara – Veronika d.o.o. smjestila se na krajnjem sjeverozapadu Hrvatskog Zagorja, u malom mjestu Desinić. Našu Udrugu su razveselili s 2000 komada kiselog vrhnja i 400 litara tekućeg jogurta, a sve su to fermentirani proizvodi bez upotrebe konzervansa i umjetnih aditiva.
Ova hvalevrijedna donacija unijeti će radost i veselje u obitelji u socijalnoj potrebi, jer sa skromnim primanjima majka si ne može priuštiti ovako visoko kvalitetne proizvode.
Humanost, velikodušnost, suosjećajnost odlike su velikih ljudi, a naš dragi donator Mini mljekara- Veronika dovezao nam je svoje proizvode čak iz Desinića kako bi poboljšao kvalitetu života našim obiteljima u socijalnoj potrebi.
Zahvaljujući Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede i našim donatorima uspjeli smo ostvariti cilj da se 150 tona hrane u iznosu od 1.222.000,00 kn ne baci, da se smanji otpad i dođe do krajnjih korisnika odnosno do potrebitih.
Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ kao i uvijek brine o ostalim udrugama koje su u socijalnoj potrebi tako da smo dio donacije rado podijelili sa Udrugom slijepih OBŽ, Udrugom gluhih i nagluhih OBŽ, Udrugom Novi dan, Udruga za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama, Sigurna kuća i ostalim.
Kako smo i naglasili humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ sve donacije koje nam pristižu ukomponira u podjelu obiteljskog „jutarnjeg doručka“ pa sve dok zalihe traju.
Možemo naglasiti da smo jedina Udruga u RH koja svakodnevno dijeli obiteljski jutarnji doručak, a za vrijeme pandemije COVID-19 brinuli smo se svakodnevno o svojim korisnicima kako bi sačuvali njihove živote , a nastavit ćemo i dalje jer nas nadahnjuje svaki novi dan u kojem možemo vratiti osmijeh i radost na lica naših obitelji u socijalnoj potrebi.
Nije dovoljno da si samo dobar, naročito u ovo vrijeme ,treba učiniti i ostale takvima, a kako širimo dobrotu oko sebe istovremeno je učvršćujemo u nama samima.
Od srca se zahvaljujemo Vladi RH, Ministarstvu poljoprivrede i svim dragim donatorima poput Mini mljekare – Veronika što brinu o obiteljima u socijalnoj potrebi, ispunjavaju mnoge siromašne domove radošću , srećom i pokazuju da naši korisnici nisu zaboravljeni i da su voljeni.
Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjemu pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

U Osijeku, 25.06.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak