IZVANREDNA OBAVIJEST MEDIJIMA I PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

PODJELA ŠIROKE LEPEZE DUKATOVIH PROIZVODA KOJU SPAJAMO SA PODJELOM DONIRANIH PREHRAMBENIH PROIZVODA I NIZA DRUGIH POTREPŠTINA ZA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI, A NAROČITO ZA NAJMLAĐU POPULACIJU

Na veliku radost humanitarne udruge „ Rijeke ljubavi“ i obitelji u socijalnoj potrebi , a ponajviše najmlađe populacije stiže nam u prelijepi grad Osijek naš dragi donator koji nas nikada ne zaboravlja „ Dukat“ mliječna industrija Zagreb sa širokom lepezom svojih proizvoda/ oko 4000 kom./.Biti će tu za svakoga ponešto,kako za najmlađe tako i za starije i nemoćne naše sugrađane.
Podjelu ove dosad najveće donacije dragog nam donatora „ Dukata“, spojiti ćemo sa već najavljenom bogatom donacijom „ Velpro-centra“ d.o.o i ostalih donatora: „ Zvijezde“ d.d. iz Zagreba; OPG Mateja Vidakovića iz Valpova; „Kanaana“ iz D.Miholjca i E.K iz Zagreba , naravno uz darivanje slasnih čokolada najmlađima koju poklanja Udruga. Biti će to najveća podjela donacije naših dobročinitelja od kako uspješno našim sugrađanima u potrebi pomaže humanitarna udruga Rijeka ljubavi ( biti će tu : lopti, spužvi,japanki, čarapa, svijeća, bilježnica i dr…kečapa,čipsa, hrenovki, kuvane rajčice i uz neizbježne čokolade i slasni mliječni proizvodi ).
Dragi naši korisnici socijalne samoposluge i svi Vi koji ste u potrebi pozivamo Vas sutra u subotu 28.travnja 2018 u 10 sati u dvorište humanitarne udruge Rijeke ljubavi, Strosmayerova 68, na podjelu ove zaista velike i vrijedne donacije.

Radujemo se Vašem dolasku !

U Osijeku, 27.04.2018. Predsjednica udruge: Štefica Čučak