JAVNA OBJAVA DONACIJA IZNENAĐENJA NAŠIH DOBROČINITELJA

Velika radosna događanja pred najveći kršćanski blagdan Uskrs u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ stižu nam vrijedne donacije koje će među našim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi i našom dječicom izazvati urnebesno veselje.
Pozivamo drage roditelje u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“, Strossmayerova 68 gdje ćemo tom prigodom dijeliti Uskršnje paketiće djeci od 0 do 15 godina koja nisu dobila svoj paket 19.04.2019. (petak) od 10 sati pa dok zalihe traju.
Ali to nije sve uz paketiće dijelit ćemo i donaciju svježeg hrskavog čipsa našeg dragog donatora Kanaana iz Donjeg Miholjca .
Naši dragi donatori i dalje nam spremaju velika iznenađenja, a priredio ga je Studenac iz Lipika sa širokom lepezom raznih sokova koje obožavaju, trudnice, branitelji, invalidi, umirovljenici, a najveće ozračje sreće i zadovoljstva unijeti će među najmlađu populaciju.
Presretni smo na odricanju naših donatora u ovo korizmeno vrijeme kako bi unijeli veselje i radost obiteljima u socijalnoj potrebi.
Mladost je naša snaga, budućnost i vrijeme je da se s riječi pređe na djela, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje pa učinimo to zajedno.
Čestit i blagoslovljen Uskrs želimo našim dragim donatorima u zemlji i inozemstvu, našim korisnicima i svim građanima Lijepe naše domovine.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 18.04.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak