JAVNA OBJAVA KORISNICIMA „ RIJEKE LJUBAVI“ U SOCIJALNOJ POTREBI

Svakodnevno se vidimo s radošću i ljubavlju pa Vas pozivamo dragi naši korisnici u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“, Strossmayerova 68 dana 12.09.2019. /četvrtak/ u 11:00 sati na podjelu bogate donacije zahvaljujući dragim dobročiniteljima koji s riječi prelaze na djela.
Na veliku radost stigla nam je i vrlo vrijedna donacija Sana delikatese d.o.o. iz Koprivnice 60 kg namaza od patlidžana pakovano u 20 posuda po 3 kg stoga molimo naše korisnike da ponesu posude ili prikladne tegle kako bi im mogli podijeliti namaz.
Zovemo sve ostale sugrađane, tvrtke, trgovačke lance, političare da ne okreću glave od nas jer to sutra možda čeka Vas. Nitko do danas nije pronašao recept preživljavanja sa primanjima od 960,00 do 1.500,00 kn, stoga molimo hranu ne bacajte već donirajte potrebitima kako bi preživjeli ovo turobno vrijeme.
Pomaganjem siromašnima, bolesnima svjedočimo djelima nade kako je “dobro činiti dobro” jer nas ono ispunjava uzajamnom radošću ljudi i utječe u more ljubavi našeg humanitarnog zajedništva
Radujemo se Vašem dolasku, vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 11.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak