JAVNA OBJAVA OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI DONACIJA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Pozivamo naše drage korisnike da sutra 31.12.2019. /utorak/ u 11:00 sati dođu u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“, Strossmayerova 68 na veliku podjelu širokog i bogatog asortimana prehrambenih proizvoda donacija naših dragih donatora.
Najljepša, najveselija i najradosnija vijest stiže nam iz Dukat mliječne industrije Zagreb koja nas nikada ne zaboravlja i misli na naše obitelji u socijalnoj potrebi, trudnice, invalide, branitelje, bolesne, stare i mlade, a najveću radost upriličit će našoj dječici koja Dukatove proizvode obožavaju i vole.
Naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb šalje nam 1200 komada voćnog jogurta i 600 komada Jogurt Schnitte s borovnicom koje naša dječica obožavaju.
Za nas se uvijek brine naša najplemenitija tvrtka Dukat mliječna industrija Zagreb na čelu sa velikim humanistom izuzetno dragim gospodinom Fontanom.
Kao i svakoga dana donaciju su poslali
– Konzum sa svojih 9 poslovnica koje nam svakoga dana doniraju različite prehrambene proizvode pred istekom roka kao što su sir, razne vrste salama, slanine ,mlijeka, jogurta i ostalog
– Velpro-centar d.o.o sa bogatim asortimanom prehrambenih proizvoda
– SPAR-u Hrvatska koji svakodnevno putem aplikacije Banka hrane donira mirisni , svježi kruh i krušne pripravke.
Naši dragi donatori otvorili su svoja velika i plemenita srca uz želju da obogate novogodišnji stol obiteljima u socijalnoj potrebi, da u Novu Godinu uđu sa spoznajom da su voljeni i da nisu zaboravljeni
Nadamo se da će svi naši korisnici uz obilje donacija naših dobročinitelja ukrasiti i oplemeniti svoje novogodišnje stolove, te u blaženom miru, radosti i veselju dočekati Novu 2020. godinu.
Čuda su tiha, vjerujemo u njih, a zahvaljujući ljudima humanog i velikog plemenitog srca se i ostvaruju. Našim dragim donatorima želimo sve najbolje da im se ostvare svi životni snovi i da u Novoj Godini imaju obilje dobrih poslovnih rezultata.
U Osijeku, 30.12.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak