Javna objava: Podjela 22.180 kg (22 tone) mandarina našim sugrađanima

Danas 06.11.2015.u humanitarnu udrugu Rijeka ljubavi je, na našu i radost socijalno ugroženih obitelji, djece i ostalih naših sugrađana, stiglo velikim kamionom – šleperom 22 810 kilograma svježih i slatkih mandarina iz Opuzena koje zavaljujući Ministarstvu poljoprivrede RH pokriva EU.
Moramo istaknuti veliki trud volontera i članova Udruge i mnoge pojedince (naše korisnike), koji su izašli iz dugačkoga reda i pomogli u „ lancu“ da istovarimo ovu veliku količinu mandarina.

Donacija je u roku dva sata naprosto razgrabljena, a nismo zaboravili da kao što to obićno činimo ,darujemo mnoge udruge: udrugu gluhih i nagluhih, udrugu slijepih, udrugu „ Zagrljaj“ iz Vukovara, udrugu „ Veronikin rubac“, udrugu „ Moje dijete“ roditelja djece liječenih od malignih bolesti, udrugu umirovljenika „Sv. Rok“, Dom za starije i nemoćne osobe iz Osijeka, Centar za pružanje pomoći u zajednici Osijek „ Ja ka o i Ti „…
Jako nam je žao što je 50-tak građana nije dobilo mandarine, ali smo im dali obećanje da sačuvaju svoje blokiće od evidencije koje će slijedeći tjedan, kada stiže novi kontigent ovoga voća, moći prvi u redu iskoristiti i podići voćnu donaciju.

Znamo koliko ove donacije znače našim socijalno ugroženim obiteljima i pojedincima koji žive u teškim materijalnim i životnim uvijetima.Upravo zbog toga predsjednica Udruge gđa. Štefica Čučak daje sve od sebe i najzaslužnija je da voće kontinuirano stiže u naš lijepi grad Osijek na radost svih naših sugrađana.

I ovaj puta od srca se zahvaljujemo gospodinu Josipu Šariću koji je ispred poduzeća „ Setovia voće“iz Opuzena obavio prijevoz ove vrijedne i količinski velike donacije.