Javna objava: Podjela Dukatovih proizvoda i prehrambenih proizvoda iz donacije

U humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi podijeljena je vrijedna Dukatova donacija i prehrambeni proizvodi naših dragih anonimnih donatora i dobročinitelja.Šokirani smo odazivom sugrađana koji se nikada kao danas nisu odazvali u tako velikom broju( slika govori više od riječi).Zaista se ovaj put u Rijeku ljubavi slila „velika rijeka“: obitelji,djece i pojedinaca u potrebi.Dvorište je bilo pretijesno za toliku masu ljudi. Uz velike napore i zalaganje volontera, članova i predsjednice Udruge sve je završilo u najboljem redu.

“Dukat” mliječna industrija iz Zagreba donirala je mliječne i slatke proizvode: Kinder Pingui malina kom 1200 koji su podijeljeni samo prisutnim majkama s djecom koji došli zaista u velikom broju; Dukatos jogurt natur 450 gr. kantica kom 150 i President Brie 200g kom 1090.
Okupljenim građanima, kojima se nije vidio kraj, podijelili smo uz mandarine i 1112 kg kupusa ,380 kg krumpira i 64 kg crvenog luka To je bila donacija anonimnog donatora koji nam je istu dovezao sa dva kombija bez naknade i pomogao kod istovara.
Također nam je drugi anonimni donator donirao veću količinu eco palenti.

Obavještavamo naše drage sugrađane da ćemo slijedeći tjedan zaprimiti poveču količinu mandarina i jabuka ( desetine tona), a o mjestu i vremenu podjele naknadno ćemo Vas obavijesttit putem medija i naše facebook stranice..Hvala svim dragim znanim i anonimnim donatorima uz naš moto:” dobro je činiti dobro…dobro se dobrim vraća!”…Rijeka ljubavi

Osijek, 28.10. 2015.
Predsjednica : Štefica Čučak

foto: M.Antić i D.Pejić