Javna objava: podjela velike Dukatove donacije 04.08.2016.

Poštovani,

Na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i naših dragih korisnika u socijalnoj pomoći, eto nam opet sretnog dana, stigla nam je danas 04.kolovoza 2016 izuzetno vrijedna donacija našega stalnog dobročinitelja i donatora „ Dukat“-a mliječne industije Zagreb.
U dvorištu Udruge okupilo se mnogo naših sugrađana, među njima i mnogo male djece koji su se najviše obradovali i odmah degustirali slatke napitke-čokoladno mlijeko.Donacija je sadržavala: Dukat čokoladno mlijeko 0,2 l-2400 kom ; Dukatela s jogurtom od 70g – 2400 kom; kiselo mlijeko 330 g-400 kom, Dukatino voćni jogurt mix 125g- 100 kom.

Udruga kao i uvijek vodi brigu i o invalidima, dio donacije darovan je Udrugama : gluhih i nagluhih OBŽ, slijepih; Moje dijete, osoba sa posebnim potrebama i Sigurnoj kući iz Osijeka.

..Čovjek je stvoren za dobrotu i ljubav i po tome , ako posjedujemo te vrline, to nas čini pravim ljudima, jer dobro koje činimo istom mjerom će se vratiti…”Neizmjerno smo zahvalni našem donaoru što je opet unio radost u domove naših socijalno ugroženih obitelji….Rijeka ljubavi