JAVNA OBJAVA VELIKA PODJELA DONACIJE LUBENICA, KRASTAVACA I KRUHA

Velika i lijepa čuda kako na radost humanitarne udruge „Rijeke ljubavi“ tako i obitelji u socijalnoj potrebi ima svakodnevno.
Zahvaljujući na humanosti i dobroti Velpro-centar i njegovom izuzetno dragom direktoru Slavku Vuliću koji nam je osigurao šleper iz tvrtke Velpro-centar Zagreb koji će dovesti u naš Grad 10 tona svježih, sočnih i mirisnih lubenice i 5 tona svježe ubranih sočnih krastavaca.
Nažalost Udruga je kucala na mnoga vrata u našem Gradu, ali sva su bila zatvorena i nismo mogli osigurati dostavu za našu djecu i ostale korisnike u socijalnoj potrebi.
Učinio je to Velpro-centar na čemu im želimo zahvaliti jer davanje od sebe za druge koji žive na rubu egzistencije, žive za ovaj grad i samo da je više takvih ne bi bilo gladnih.
Od naših dragih prijatelja Hrvatskog crvenog križa Zagreb stiže nam 10 tona slatkih, sočnih svježe ubranih lubenica kojima će se radovati kako mlađa populacija tako vjerujemo i odrasli, jer majka od svojih skromnih socijalnih primanja ne može priuštiti svojoj obitelji takve delicije.
No na veliku radost i sreću nije to sve gdje ima ljudskosti ima dobrote i humanosti te nam od dragih prijatelja stiže i 5 tona svježih, sočnih krastavaca.
Tu dragi naši korisnici se ne zaustavljamo. Rijeka ljubavi prodire, plijeni i nezaustavljiva je. Od našeg dragog stalnog donatora gospodina Antolovića dolazi nam još 300 kg krastavaca koje ste već imali priliku i konzumirati.
Šećer na kraju stiže nam i donacija dragog nam trgovačkog lanca Konzum i uvaženog , poštovanog direktora Dalibora Poznića sa 500 vekni toplog, svježeg i mekog kruha.
Cijeli Grad odisat će mirisom lubenica, krastavaca i svježeg kruha, a neka radost i sreća pliva našim lijepim Gradom.
Pozivamo naše korisnike da dođu na podjelu s prikladnim torbama 05.07.2018. (četvrtak) u 16 sati , Strossmayerova 68 .
Radujemo se Vašem dolasku.

U Osijeku, 04.07.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak