JAVNA OBJAVA VRIJEDNA DONACIJA MEGGLE HRVATSKA D.D. IZ SRCA SLAVONIJE

Veliko iznenađenje i radost za naše domaćice korisnice obitelji u socijalnoj potrebi priredila nam je tvrtka Meggle Hrvatska iz srca Slavonije koja kao da čita misli naših dragih korisnica koje od svojih skromnih socijalnih primanja ne mogu si priuštiti vrhnje za kuhanje.
Kako bi naše korisnice mogle spremiti dobar i kvalitetan ručak za Uskrsni blagdanski stol naš izuzetno dragi donator Meggle Hrvatska iz srca Slavonije šalje nam vrhnje za kuhanje od 250 ml 3202 komada.
Ova hvalevrijedna donacija biti će uključena u sutrašnju podjelu „paketa života“ 12.04.2019.( petak ) i dijelit će se dok zalihe traju.
Ljubav, vjera i nada su bit Uskrsa, a naši dragi donatori kao što je Meggle Hrvatska iz srca Slavonije odriču se od sebe kako bi obogatili i poboljšali blagdanski stol obiteljima u socijalnoj potrebi.
Našem dragom donatoru Meggle Hrvatska i svim djelatnicima želimo mir i dobro uz Božji blagoslov, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje, a upravo to pokazuje naš dragi donator koji nas nikada ne zaboravlja.
Presretni smo jer plemenitost, humanost i dobrota se širi da svi zajedno u svojim srcima osjetimo radost Uskrsnog jutra
Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju
U Osijeku, 11.04.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak