JAVNA OBJAVA ZADNJA PODJELA IZ PROJEKTA OP FEAD ZA PREKO 3500 ČLANOVA OBITELJI U SOCIJALNOJ POTREBI

Dolazi nam najveći kršćanski blagdan Uskrs, mnogi razmišljaju kako darovati svoje najmilije, ali na žalost kod siromašnih obitelji nema radosti a o željama ni ne razmišljaju.
Temeljem projekta „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka“ pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane ili osnovne materijalne pomoći za razdoblje 2014 – 2020 ( OP FEAD ) humanitarna udruga Rijeka ljubavi od 09.04. do 30.04.2019. izvršiti će zadnju mjesečnu podjelu “paketa života“ (za mjesec travanj /2019) u realizaciji Projekta Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje.
Paket života“ za mjesec travanj 2019. sadržavat će iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ 17 proizvoda čija je vrijednost 305,00 kn uključujući i šunku za Uskršnji blagdanski stol.
Naglašavamo da sve donacije koje će dolaziti tijekom ovih dana uključivat ćemo u podjelu i dijeliti dok zalihe traju( kobasice, mliječne proizvode Meggle i ostale donacije) .

Dragi naši korisnici pozivamo Vas u humanitarnu udrugu “Rijeka ljubavi“ na podjelu
09.04.2019. ( utorak) od 10:00 do 13:30 i dijelit će se svaki slijedeći radni dan
pauza od 12:00 do 12:30 sati
15.04.2019. (ponedjeljak) nećemo raditi s korisnicima zbog istovara drugog dijela prehrambenih proizvoda
17.04.2019.(srijeda) podjela Uskršnjih paketića s početkom u 10:00 sati u prostorijama Gradske četvrti Gornji Grad

Želimo naglasiti da imam radosno iznenađenje za djecu „Rijeke ljubavi“ za koje smo pripremili podjelu slatko-slanih paketića povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa u prostorijama Gradske četvrti Gornji Grad, Trg Lava Mirskog 1, Osijek 17.04.2019. (srijeda).
Pomoć kako u prehrambenim i financijskim potporama, humanitarni lanac dobrota širi se i slijeva u humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ koja nadahnjuje potrebite, a svoju potporu dali su:
– anonimni donator koji nas nikada ne zaboravlja E.K. iz Zagreba i uveseljava svaki mjesec našu dječicu
– Kanaan iz Donjeg Miholjca sa neodoljivim svježim hrskavim čipsom
– naši dragi donatori iz cijele Lijepe naše, tvrtke, umirovljenici, škole, fakulteti i svi ostali građani velikog i plemenitog srca koji se u dane korizme odriču od sebe kako bi obogatili Uskrsni stol obiteljima u potrebi
Da bi radost bila još veća, gospođa Mirela će i ovoga puta dati svoj doprinos, te će frizirati našu dječicu „Rijeke ljubavi“ od čega joj se od srca zahvaljujemo. Naši mališani s radošću se prepuštaju gospođi Mireli koja im svojim frizurama izaziva osmjehe oduševljenja na njihovim malim dječjim licima.
Napominjemo da će se paralelno sa podjelom „paketa života“, voziti i paketi našim starim, bolesnim i nepokretnim korisnicima.
Misija udruge je ispunjena, gladni su nahranjeni, jer svaki mjesec više od 3500 građana odlazi zadovoljno iz naše udruge, ali nažalost veliki broj obitelji i dalje je u potrebi. Možda nismo uspjeli izbrisati sve nedaće i svaki tužan pogled , ali ono čemu težimo i uspijevamo izmamiti osmijeh na preko 3500 lica svaki mjesec, umanjiti brigu za poneki obrok na obiteljskom stolu i pokazati onima koji su sami, bolesni da nisu zaboravljeni. Naša Udruga je ponosna na svako dobro djelo, na svaki osmjeh djeteta, nemoćnih, socijalno ugroženih koji svoju utjehu i spas nalaze na našim vratima.
Zahvaljujemo našem Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Fondu eropske pomoći za najpotrebitije FEAD, Vladi RH, jer naša Udruga uspjela je ostvariti svoju misiju i san GLADNE NAHRANITI.
Učinimo sve dragi prijatelji da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi okupljanje za blagdanskim stolom sa puno topline i ljubavi, neka se od radosti i nebo zaplavi.

Mir i dobro uz Božji blagoslov želi Vam vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 04.04.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak