JUBILARNI DESETI SUSRET LIKOVNE KOLONIJE „TVRĐA“

Predsjednicu humanitarne udruge “Rijeka ljubavi“ Šteficu Čučak pozvao je u posjet organizator likovne kolonije „Tvrđa“ gospodin Igor Vrandečić .
Likovna kolonija održava se u osječkoj baroknoj jezgri s pogledom na Dravu i Baranju u prekrasnom ateljeu i okuplja brojne slikare iz Osijeka i okolice, te umjetnike iz cijele Hrvatske.
Ovaj poziv nas je ugodno iznenadio jer marljivi i vrijedni slikari humano rade sa namjerom da sa svojom donacijom daju „Rijeci ljubavi“ potporu za daljnji rad.
Tom prigodom razmijenili smo prigodne darove gospodin Igor nam je poklonio majice sa logom Likovne kolonije „Tvrđa“, a naravno i „Rijeka ljubavi“ mali poklon znak pažnje na obostrano zadovoljstvo.
Kolonija ima humanitarni karakter i ove godine obećano je oko 50 umjetničkih slika koje će biti obznanjene u skoro vrijeme.
Unatoč teškim životnim okolnostima naši umjetnici koji žive skromno odriču se od sebe kako bi poboljšali kvalitetu života obiteljima u socijalnoj potrebi.
Svi govore da vole ovaj Grad, međutim grad čine ljudi i zahvaljujemo se našim umjetnicima koji s riječi prelaze na djela kako bi u našem gradu bilo što manje gladnih.

U Osijeku, 20.09.2019.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak