KANAANOV ŠLEPER PONOVNO U NAŠEM LIJEPOM GRADU

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ toliko lijepih čuda se događa jučer je „Kanaanov“ šleper dovezao 23 palete čipsa , a danas na veliko radosno iznenađenje kako za Udrugu tako i za sve naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi ponovno dovezao još 23 palete čipsa .

Neka naše obitelji u socijalnoj potrebi znaju da su od „Kanaana“ voljeni, nisu zaboravljeni i sa čipsom zbrinuti od beba do najstarije populacije.

Danas smo upriličili veliku podjelu zahvaljujući donatoru „Kanaan“ iz Donjeg Miholjca koji je nositelj Plakete Zlatna kuna za najuspješnijeg poduzetnika.

Već u rane jutarnje sate stvorio se poveći red naših korisnika oko 400-tinjak obitelji u socijalnoj potrebi, invalidi, umirovljenici, trudnice, majke s djecom koji obožavaju najbolji proizvod u svijetu svježi, hrskavi čips „Kanaana“ iz Donjeg Miholjca.

Želja našeg stalnog dragog donatora koji nas nikada ne zaborvalja je da razveseli sve one koji si ne mogu priuštiti vrećicu čipsa od svojih skromnih primanja, a znaju da naši korisnici kako mladi tako i stari čips obožavaju.

Zahvaljujući donaciji našeg dragog donatora „Kanaana“ pomogli smo i udrugama koje teško preživljavaju, majke moraju biti sa svojom bolesnom djecom
– Udruga „Moje dijete“ djeca oboljela od tumora
– Osječki centar za inkluziju
– Udruga slijepih
– Udruga gluhih i nagluhih
– Udruga Novi dan
i ostalim udrugama.

Naš dragi donator „Kanaan“ unio je veliku radost u mnoge domove, a čips je svojim šarenilom preplavio je naš lijepi Grad.

Dobro uvijek ima vrijednosti u sebi, jer čineći dobro može nas samo oplemeniti, ruke koje pomažu mogu promjeniti svijet a to upravo čini naš dragi donator „Kanaan“ iz Donjeg Miholjca i neka dragi Bog blagoslovi sve djelatnike tvrtke „Kanaan“ uz želji da im se ostvare dobri poslovni rezultati.

U Osijeku, 23.10.2018.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak